HEDEF 2023

Haz

Hedef 2023 YKS kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı, sınav stratejileri , motivasyon konularında Rehber Öğretmenimiz Esra Avan tarafından seminer verildi

Hedef YKS 2023 kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine rehber öğretmenimiz Esra Avan tarafından sınav öncesi ve sınav günü yapılacaklar hakkında bilgi verildi.

Hedef 2023 kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine okul rehber öğretmenimiz Esra Avan tarafından YÖK ATLAS sistemi tanıtıldı.  Üniversite tercihlerini yaparken bu sayfadan nasıl faydalanabilecekleri uygulamali olarak anlatıldı.

Hedef 2023 kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine sınav kaygısı ve sınav stratejileri konusunda okul rehber öğretmenimiz Esra AVAN tarafından seminer verilmiştir.