KTS

Okulumuzda "Günümüz Fıkhi ve İtikadi Problemleri" konulu konferans düzenlendi. Burhaniye İlçe Müftülüğü Vaizi Mahmut Vanlıoğlu ile öğrencilerimiz interaktif bir soru-cevap etkinliği yaptılar. Ayrıca M. Vanlıoğlu konferans sonunda öğrencilerimize kitap hediyesinde bulundu.

Değerli Hocamıza öğrencilerimize vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederiz.

Kalite Takip Sistemi (KTS) Nisan-Mayıs Dönemi Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı etkinliği olarak Sanal Müze Tanıtımı Arapça Öğretmenimiz Neşe GÜR tarafından öğretmen ve idarecilerimiz için yapıldı.

Kalite Takip Sistemi (KTS) Nisan-Mayıs Dönemi Akademik Gelişim Alanı etkinliği olarak İmam Hatip Liselerinin sunduğu imkanları, mezunlarının başarılarını içeren afiş ve tanıtım çalışmaları yapılır konusu çerçevesinde hazırlanan afişleri okulumuzun muhtelif yerlerinde öğrencilerimizin rahat görebileceği yerlerde sergiledik.

Kalite Takip Sistemi (KTS) Nisan-Mayıs Dönemi Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı başlığında "40 Şair 40 Şiir" konulu etkinlik okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programı tertip eden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı vasıtasıyla temin edilen kamelya ve banklar ile öğrencilerimiz için oturma alanları oluşturuldu.