T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BURHANİYE - Burhaniye Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKULUMUZ TSE HİJYEN STANDARTLARINDA

Okul Müdürümüz Ahmet Ulvi KARA TSE Standartlarında olan "OKULUM TEMİZ BELGESİ"ni teslim aldı.

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pendemisi sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan, Türk Standartları Enstitüsü'nün belirlemiş olduğu standartlar çerçevesinde "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İşbirliği Protokolü" kapsamında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının sorunsuz devam ettirilebilmesi adına okulumuzda ve öğrenci pansiyonumuzda gerekli olan düzenlemeler zamanında ve eksiksiz olarak yapılmıştı. Okul ve Pansiyon girişlerinde uyarı broşürleri, ateş ölçerli el dezenfektanları ve maske-mesafe-temizlik uyarıları, sınıf girişlerinde alınması gereken önlemler, el dezenfektanları ve maske-mesafe-temizlik uyarıları, koridor ve lavabolarda atık toplama alanları, el dezenfektanları ve gerekli uyarılardan oluşan uygulamalar belirlenen kurallar çerçevesinde, herkesin ulaşabileceği şekilde yapılmıştı. Öğretmen ve öğrencilerimiz süreç hakkında düzenli olarak çevrimiçi uygulamalar ile bilinçlendirilmiş ve farkındalık oluşturulmuştu.

Yapılan bütün çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen denetimin ardından okulumuz Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Hijyen Standartlarına ulaşma noktasında ve Uzaktan Eğitim Sürecini başarılı bir şekilde yürüten idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür ederiz.

 

HMFK Anadolu İmam Hatip Lisesi
Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu


03-02-202103-02-202103-02-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.02.2021 - Güncelleme: 03.02.2021 00:46 - Görüntülenme: 171
  Beğen | 0  kişi beğendi