Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında Kutagu Bilig Okumaları etkinliğinde  öğrencimiz Beyza Tuana Çakmakcı,nesne tasarım yarışmasına katılarakk ilçe de 2. olmuştur. Kendisini ve ilgili öğretmenini tebrik ediyoruz

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Biyoloji Öğretmeni Emel AYTAÇ ve bir grup öğrencimiz Beksan Taşfırın Halkekmek'e askıda ekmek bağışımızı yaptılar.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Köksal DEMİR ve bir grup öğrencimiz Burhaniye Kenan Sucuoğlu Huzur Evi ziyaretinde yaşlılarımızla hasbıhal edip hayır dualarını aldılar.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmenleri Köksal DEMİR ve Erkan GÖRGÜLÜ bir grup öğrencimizle beraber şehit ailelerimizi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okuyup dua yaptılar. Şehit Ahmet ÇELİK'in  babası Hasan ÇELİK ve Şehit Hasan ÇOBAN'ın babası İbrahim ÇOBAN tüm misafirperverlikleri öğretmen ve öğrencilerimizi ağırlamışlardır. Böyle bir etkinlik yaparak Şehitlerine sahip çıkma ruhunu öğrencilerimize yaşattıkları için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Felsefe Öğretmeni Mahmut AKGÖK, bir grup öğrenci ile beraber iftar öncesi Ahmet Akın Kültür Merkezine giderek yemek sırasına girmiş yaşlılarımızı masalarına oturtarak onların yemeklerini kendileri ikram etmişlerdir. Bu duyarlı davranışlarından dolayı gerek öğrenci gerekse öğretmenimizi kutluyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimğize sınıflarında Kutatgu Bilig Kara Bulmaca etkinliği yapıldı.

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE İFA EDİLDİ.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Felsefe Öğretmeni Mahmut AKGÖK bir grup öğrenci ile beraber bir yaşlımızın evini ziyaret ederek gönlünü aldılar.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Köksal DEMİR ve bir grup öğrencimiz Geriş Mezarlığında Şehit Hasan ÇOBAN,Şehit Levent Cem MAMUK,Şehit Ahmet ÇELİK ve Börülce Mezarlığında Şehit Mustafa SERİN,Şehit Turan BAYRAKTAR,Şehit Halil SARI ve Şehit Serkan ÖZDEMİR'in kabirlerini ziyaret ederek Kuran-ı Kerim okuyup dualar ederek en kıymetli değerlerimiz olan şehitlerimize  minnet ve vefa borçlarını ifa ettiler.

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.yıl dönümü ve M.Akif ERSOY'u Anma Programımız Edebiyat öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde amacına uygun bir şekilde iiicra edildi.

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında Biyoloji/ Kızılay Kulübü Öğretmenimiz  Emel AYTAÇ kulüp öğrencileri ile ilçemiz Kenan SUCUOĞLU Huzueevine ziyarette bulunarak hoş sohbetler ettiler.

Okul Pansiyonunda ilk iftarımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bora ZİHNİ'nin katılımı ile yaptık.

Okul müdürümüz Ahmet Ulvi KARA ve Öğrencilerimiz kadın idareci , öğretmen ve personelimizin kadınlar gününü kutladılar. kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

01-07 MartDeprem Haftası münasebetiyle Afete Hazırlık Kulübü öğretmenlerimizin koordinesinde Deprem Tahliye Tatbikatımızı gerçekleştirdik.