Akademik Alan

Haz

Okulumuzda Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında Yazar-Okur buluşması düzenlendi. Edremit Yılmaz Akpınar MTAL Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni aynı zamanda Çöküş-Mahşerin Yalnızı ile Diriliş-Mahşerin Galibi kitaplarının yazarı Cavit KIRCI'nın misafir olduğu programda öğrenciler ile yazar bir söyleşi gerçekleştirdi.

Cavit KIRCI'nın yazarlık serüvenini anlatarak başladığı program öğrencilerin kitaplar ile ilgili sorularıyla devam etti. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen program renkli görüntülere de sahne oldu. Program sonunda okul müdürü Ahmet Ulvi KARA yazar Cavit KIRCI'ya bir teşekkür konuşması yaptı ve yazarın kendi kitabından alıntı cümlenin olduğu bir hediye takdim etti Ayrıca okul müdürü Ahmet Ulvi KARA "Öğrencilerimizin gelişimlerine büyük katkısı olduğunu düşündüğümüz bu ve benzeri etkinliklere devam edeceklerini" söyledi.

Program sonunda yazar Cavit KIRCI kitaplarını imzaladı.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Okul Eylem Planı kapsamında düzenlediğimiz Kariyer Günlerinin 5.sini gerçekleştirdik.

Okulumuz mezunu ücretli öğretmen Büşra AKSOY  öğrencilerimize  merak ettikleri soruları cevaplarını vererek verimli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Okulumuz rehber öğretmen ve psikolojik danışmanı Esra AVAN tarafondan eğitim kursu rehberliğinde eğitim rehberliği, eğitim kurslarıyla ilgili rehberler, eğitim ve öğretim programlarının eğitimiyle ilgili eğitim kurslarına yönelik eğitimler ve DİSREP (Dijital Sınıf Eğitim Sistemi Platformu) sınıf rehber öğretmenlerine uygulamalı olarak anlatıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında İlçemiz genelinde yapılan Kompozisyon Yarışmasında 1. olan Sait Can IŞIK ve 2. olan Tuğçe ASLAN ile 10 Kasım Atatürkü Anma Etkinlikleri kapsamında yine ilçe çapında yapılan Kompozisyon yarışmasında 1. olan Zehra KAYA isimli öğrencilerimiz hem Burhaniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü hem de okulumuız tarafından ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.