Öğleden önce öğrenciler sınıf seviyelerine göre derslere girdiler.Öğle namazını mütakiben 14.00-17.00 arası okulumuz halı sahasında Beden Eğitim Öğretmenimiz Orçun DOYURAN koordinatörlüğünde “Dostluk maçı” yapıldı. Akşam saat 17:00 -19:00 arsında ise  Adramis termal havuzda yüzme etkinliği gerçekleştirildi.

Misafir idareci ve öğrencilerle sabah namazını müteakiben komşu ilimiz Çanakkale Ayvacık ilçesinde bulunan   ASSOS (Behramkale) Assos Antik Tiyatro,Assos Athena tapınağı Ve Murat Hüdavendigar camii ,Behramkale köyü ziyaret edildi. Bu etkinlikte misafirlerimize  Felsefe Öğretmenimiz Mahmut   AKGÖK rehberlik etti.

Evliya ÇELEBİ Öğrenci Değişimi Programı kapsamında Konya Mevlana Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri okulumuza geldikten hemen sonra bilfiil etkinliklerimiz başladı. Tanışma ve oryantasyon çalışmalarından sonra öğrenciler öğlene kadar sınıf seviyelerine göre derslere girdiler.  Öğlen yemeği ve namazdan sonra  İskele Camiimiz ve Taylıeli köyü ziyaret edildi. Zeytin yağı fabrikası gezilerek yağ elde edimi hakkında bilgi alındı. İkindi namazının ardından Pelitköyaltı sahil bandında yürüyüş yapıldı.

Akşam namazından sonra misafir öğrenciler ve pansiyonda kalan tüm öğrencilerimizle beraber önce Nuri PAKDİL hakkında bir sinevizyon akabinde ise  Nuri PAKDİL’in“ Derviş Hüneri “ kitabı mütalaa edildi.Programın moderatörlüğünü okulumuz Meslek dersleri öğretmeni Cemil ÇAM VE  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Şakir FINDIK  yürüttüler.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün “Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı“doğrultusunda Konya Selçuklu Mevlana Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Balıkesir Burhaniye Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi “İki Derya’nın Buluşması “ Projesi ile paydaş okul olarak kabul edildi. 1 hafta Burhaniye’de 1 hafta da Konya’da devam edecek olan proje   ile gençlik döneminde olan öğrencilerin eğitim öğretime devam ederken tarihi ve kültürel miras bilinci kazanması, doğal güzelliklerin farkına varması, farklı yöreleri sosyo-kültürel açıdan tanıması ve daha birçok kazanım elde etmesi ve farklı yerlerdeki İmam Hatip öğrencilerinin birbirleri ile etkileşim ve kaynaşmaları amaçlanmaktadır.

Konya’dan gelen 12 öğrenci , Okul Müdürü Mevlüt ÖZDEMİR ,Müdür Yardımcısı Ömer SILKIM ile Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 12 öğrenci Okul Müdürü Ahmet Ulvi KARA ve proje koordinatörü Meslek Dersleri Öğretmeni Cemil ÇAM  Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ, ve Burhaniye Kaymakamı İlyas MEMİŞ’i makamlarında ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirme yaptılar. Kaymakam İlyas MEMİŞ  ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ akabinde öğrencilere hediye takdiminde bulundular.

Okulumuz Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü Öğretmeni Emel AYTAÇ tarafından gönüllü 18 yaş üstü öğrenciler ve öğretmenlerimizin katılımı ile  Kan Bağışımızı gerçekleştirdik.

Evliya ÇELEBİ Öğrenci Değişimi Projesi kapsamında Konya Mevlana Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri okulumuza intikal etmiş bulunmaktadırlar. Bugün itibarı ile gerçekleştireceğimiz etkinliklere başlamış bulunmaktayız.

Okul Rehber Öğretmenimiz Zeliha ÇELİK ve Matematik Öğretmenimiz Ecem Ceylan YOSLUN koardinatörlüğünde İzmir Ege Üniversitesine yaptığımız gezi dolu dolu etkinliklerle gerçekleştirildi.

Okulumuz Ortaokul bölümü tarafından düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmenleri Eekan GÖRGÜLÜ  bir grup öğrencimizle beraber Ayaklı plajında temizlik çalışması yapmışlardır.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projesi kapsamında Konya Selçuklu'dan gelecek olan paydaş okulumuz Mevlana Uluslararası AİHL.'yi layıkıyla ağırlayabilmek için gereken planlamamızı yapmak üzere idareci,öğretmen ve öğrenciler olarak toplantımızı yaptık.  Hazır bir vaziyette misafirlerimizi bekliyoruz.

Okulumuz Ortaokul bölümü tarafından düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarına sizleri de aramızda görmekten gurur duyarız.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı "Duvar Yazısı(Grafiti) etkinlik çalışmalarımız

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı "Bu Nedir ? etkinlik çalışmalarımız

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında okul tanıtımı yapıldı.