Öğrenci Değişim Programı Kabul Listesi Yayınlandı.

Şbt

Mart ayı yemek listesine ulaşmak için linke tıklayınız!!

Şbt

8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek YKS başvuruları 01.02.2024 tarihinde başlıyor.

YKS oturumları (TYT-AYT-YDT) başvuru işlemleri 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

2023-2024 İMAM HATİP AÇIK LİSE 2.DÖNEM DERS PROGRAMI

2023-2024 EĞİTİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ

Afiyet Olsun!!

Ara

Diyanet İşleri Başkanlığınca, toplumun yapı taşını oluşturan gençlerin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla, gençliğin dinî ve ahlaki değerlerini diri tutmak amacıyla 9 Mart 2024 Cumartesi günü lise öğrencileri arasında ülke genelinde "Gençlik Bilgi Yarışması" düzenlenecektir.

Yarışmayla ilgili "Lise Öğrencilerine Yönelik Gençlik Bilgi Yarışması Uygulama Usul ve Esasları"  ve afiş ekte yer almaktadır.

Ek:

Ara

27 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ MATEMATİK VE EDEBİYAT DERSLERİNİN TÜRKİYE GENELİ ORTAK SINAVI YAPILACAKTIR.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. yazılı sınavlarından  9. sınıf Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik dersleri sınavları  27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak yapılacak olup  Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik derslerinden 20 adet çoktan seçmeli sorudan oluşan testlerle gerçekleştirileceği Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulmuştur.

2023-2024 1.DÖNEM,2.ORTAK SINAV TAKVİMİMİZ,