Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı "Duvar Yazısı(Grafiti) etkinlik çalışmalarımız

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Nisan ayı "Bu Nedir ? etkinlik çalışmalarımız

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında okul tanıtımı yapıldı.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmenleri Köksal DEMİR  bir grup öğrencimizle beraber  "Yakın Çevremizdeki Yaşlı Vatandaşlarımızı Ziyaret Ederek Hayat Tecrübelerinden Yararlanıyoruz” sloganı ile Emekli Öğretmenler Harun  / Songül Baydar’ı ziyaret ederek hayat tecrübelerinden istifade ettiler.

Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Birim Amirliği Polis Memurları Merve SAKARYA ve Abdullah MURAT tarafından velilerimize uyuşturucu maddelerle ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Bakanlığımız ile Türkiye Kızılay Derneği arasında düzenlenen protokol kapsamında, 21-26 Mart 2024 Orman Haftası etkinlikleri, "yöresel" olarak yetiştirilen ağaçların belirlenen alanlarda, Müdürlüğümüz ve Türk Kızılay İl Merkez Şubeleri işbirliği ile İl Tarım ve Orman Müdürlüklerinden destek alınarak, 2024 yılı içerisinde “Haydi, gel birlikte yeşillendirelim ve geleceğe nefes olalım” sloganı ile "Yöresel Ağaç Dikim Kampanyası" doğrultusunda okul bahçemizi ağaçlandırma çalışmaları başlattık.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Hikmet KALKAN  bir grup öğrencimizle beraber "Biz Birbirimizi Isıtırız." Projesi ile öğretmen ve öğrencilerimizden topladıkları para ile ihtiyaç sahibi 2 miniğimize bayramlık alarak sevindirmişlerdir.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Köksal DEMİR  bir grup öğrencimizle beraber "Ben Her Yerde Varım" Projesi ile  "İmam Hatip Liseliler Kardeşleriyle Buluşuyor” Etkinliği gerçekleştirerek ilçemizdeki bazı okullara ziyaretler yapıp hem okulumuzun tanıtımını yapmışlar hemde ortaokul öğrencileri ile sohbetler gerçekleştirmişlerdir.

Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında Kutagu Bilig Okumaları etkinliğinde  öğrencimiz Beyza Tuana Çakmakcı,nesne tasarım yarışmasına katılarakk ilçe de 2. olmuştur. Kendisini ve ilgili öğretmenini tebrik ediyoruz

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Biyoloji Öğretmeni Emel AYTAÇ ve bir grup öğrencimiz Beksan Taşfırın Halkekmek'e askıda ekmek bağışımızı yaptılar.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmeni Köksal DEMİR ve bir grup öğrencimiz Burhaniye Kenan Sucuoğlu Huzur Evi ziyaretinde yaşlılarımızla hasbıhal edip hayır dualarını aldılar.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Tarih Öğretmenleri Köksal DEMİR ve Erkan GÖRGÜLÜ bir grup öğrencimizle beraber şehit ailelerimizi ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okuyup dua yaptılar. Şehit Ahmet ÇELİK'in  babası Hasan ÇELİK ve Şehit Hasan ÇOBAN'ın babası İbrahim ÇOBAN tüm misafirperverlikleri öğretmen ve öğrencilerimizi ağırlamışlardır. Böyle bir etkinlik yaparak Şehitlerine sahip çıkma ruhunu öğrencilerimize yaşattıkları için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi kapsamında okulumuz Felsefe Öğretmeni Mahmut AKGÖK, bir grup öğrenci ile beraber iftar öncesi Ahmet Akın Kültür Merkezine giderek yemek sırasına girmiş yaşlılarımızı masalarına oturtarak onların yemeklerini kendileri ikram etmişlerdir. Bu duyarlı davranışlarından dolayı gerek öğrenci gerekse öğretmenimizi kutluyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimğize sınıflarında Kutatgu Bilig Kara Bulmaca etkinliği yapıldı.