Şbt

Burhaniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünde görevli Sosyolog / Sosyal Hizmet Uzmanı Deniz AKCAN ORCAN tarafından öğrencilerimize hem "Sosyal Hizmet Uzmanlığı " hakkında meslek tanıtımı yapılmış hem de " Kadına Yönelik Şiddet, Gençlerde Madde Bağımlılığı" seminer çalışması yapıldı.Faydalı sunumundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kaosamında Deyimler ve Atasözleri Okumaları etkinlikleri içerisinde sınıflarımızda "Anlat Bakalım Etkinliği" ve "Drama ile Atasözü/Deyim anlatma" etkiniliği gerçekleştirdiler.Resimlemeleri sergilediler.

Şbt

Okul Danışma Kurulu ve Meslek dersleri öğretmenleri olarak toplanarak Ramazan ayı boyunca yapacağımız etkinlikleri belirledik.

Şbt

Kaymakamımız sayın İlyas MEMİŞ okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretimle ilgili okul müdürümüz Ahmet Ulvi KARA’dan çeşitli bilgiler aldı. Akabinde öğretmenler ile sohbet gerçekleştirdi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent AKMEŞE’de eşlik ettiler.

Şbt

Okulumuza ait Adil BAŞKURT Öğrenci Pansiyonumuzda tatbikat yapılarak öğrencilerin bir doğal afet durumunda hazırlıklı olmalarının sağlanması amaçlanmıştır.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanı/ Rehber Öğretmenimiz Zeliha ÇELİK tarafından 12.sınıf öğrencilerimize Haziran ayında girecekleri YKS Sınavına yönelik her türlü bilgilendirme yapılarak kafalarındaki sorular cevaplandırıldı.

Şbt

Recep ayının 27. Gecesinde Peygamber Efendimiz (s.a.s), Cebrail ile birlikte Mekke'den Kudüs'e oradan da 7 kat semaya yükseldiği, döndüğünde ise ümmetine 5 vakit farz namazı müjdelediği mucize gece olan Miraç Kandili Meslek Dersi Öğretmenimiz Cemil ÇAM'ın hazırladığı proğramla icra edildi. Tüm İslam dünyasının kandili mübarek olsun.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli  6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybedenleri anmak adına depremin 1. anma yıl dönümünde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ülkemizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulmasının amaçlandığı TEKNOFEST'te;ilkokul, lise, üniversite ve lisansüstü seviyedeki tüm gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek olup elemeyi geçen takımlara 55 milyon TL'den fazla malzeme temini ile ulaşım ve konaklama desteği sağlanacaktır. Dereceye giren takımlara ise 30 milyon TL'den fazla para ödülü verilecektir. 2024 yılında Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemini başarılı bir şekilde tamamlamanın huzuru ile karnelerimizi, belge ve ödüllerimizi dağıttık.

Dönem sonu etkinlikleri çerçevbsinde okulumzda sınıflar arası futbol musabakası yapıldı 11. sınıflar şampiyon oldu.

Dönem sonu etkinlikleri çerçevbsinde okulumzda sınıflar arası bilardo turnuvası yapıldı.

Dönem Sonu etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda meseleki derslerden bilgi yarışması düzenlendi ve 1. gelen gruba ödülleri verildi.

Dönem sonu etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda kermes etkinliği yapıldı.