T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BURHANİYE - Burhaniye Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuzda "Günümüz Fıkhi ve İtikadi Problemleri" konulu konferans düzenlendi. Burhaniye İlçe Müftülüğü Vaizi Mahmut Vanlıoğlu ile öğrencilerimiz interaktif bir soru-cevap etkinliği yaptılar. Ayrıca M. Vanlıoğlu konferans sonunda öğrencilerimize kitap hediyesinde bulundu.

May

Nisan-Mayıs Dönemi YÖGEP Etkinliği okulumuz sorumluluğunda gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Müdür Yardımcımız Kamil YAYLACI "Kültür ve Medeniyetimizin Yansımaları" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliğe okulumuz ve İmam Hatip Ortaokulu idarecileri katıldı.

May

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Emel AYTAÇ tarafından öğretmenlerimize ve velilerimize yönelik "Sağlıklı Beslenme" konulu bir seminer verilmiştir.

May

Irak Cephesi'nde 29 Nisan 1916'da Türk Ordusunun kesin zaferiyle sonuçlanan Kut'ül-Amare Savaşı hakkında okulumuzda bir program düzenlendi. Programı düzenleyen Tarih Öğretmenimiz Köksal Demir'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel YILMAZ okulumuz Adil Başkurt Öğrenci Pansiyonunda öğrencilerimizle birlikte iftar yaptı. Okulumuz ve pansiyonumuzda incelemelerde de bulunan Sayın Yücel YILMAZ'a okul müdürümüz Ahmet Ulvi KARA tarafından bilgi verildi. Ziyarette İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Bora ZİHNİ de Büyükşehir Belediye Başkanımıza eşlik etti.

Sayın Yücel YILMAZ başkanımıza okulumuza ve öğrencilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.

Ara

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) İl Değerlendirme Toplantısı için ilçemizde bulunan Balıkesir Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK "Kütüphanesiz Okul Kalmasın" projesi kapsamında kurulumu tamamlanan okul kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdi. Ardından 9/B FS sınıfımızda öğrencilerimizle buluşan Sayın Valimiz öğretmenlerimiz ile de kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyerette Valimize Burhaniye Kaymakamımız Sayın İlyas MEMİŞ, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI ve Burhaniye İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Bora ZİHNİ eşlik etti.

Sayın Valimize okulumuza gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkür ederiz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi (KTS) kapsamında bu ay okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Esra AVAN "Okulda Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" başlıklı sunumunu gerçekleştirmiştir.

Şbt

Okul Müdürümüz Ahmet Ulvi KARA TSE Standartlarında olan "OKULUM TEMİZ BELGESİ"ni teslim aldı.