Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uçurtma Şenliğinde öğrencilerimiz kendi tasarladıkları uçurtmaları ile yer aldılar.

Ekm

İlk kıblemiz, ikinci mescidimiz ve üçüncü haremimiz Mescid-i Aksa'yı bağrında barındıran Kudüs şehrinin tarihçesi ve önemi ile ilgili sunum öğrencilerimize okulumuz Tarih Öğretmeni Köksal DEMİR tarafından icra edilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlama etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle Kaz dağlarına "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" gerçekleştirdik.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafında 12.Sınıf öğrencilerimize YKS'ye hazırlanmaları amacı ile gönderilen yardımcı kaynakları öğrencilerimize dağıttık.

Ekm

DEĞERLİ VELİLER,SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ; Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü dolayısı ile hafta boyu yapılacak etkinlikleri görselden takip ederek katılım sağlamanız rica olunur.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) kararıyla, İsrail’in Filistin’e saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için okulumuz İstiklal Marşı töreninde , İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ’nin de katılımı ile 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında öğrencilerimiz ilçemizin değişik camiilerinde imamlık ve müezzinlik görevlerini ifa etmektedirler.

Ekm

İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıldönümü Etkinliği Meslek dersleri öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde hazırlanan bir programla kutlandı.

Ekm

13 Ekim  Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü münasebetiyle  okulumuzda tahliye tatbikatı yaparak ve akabinde Afete Hazırlık  Kulübü tarafından düzenlenen faaliyetlerle afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla program düzenlendi.

Eyl

Hz. Muhammed'in doğumunu anma amacıyla okulumuz Mesleki Tanıtım Kulübü öğrencileri tarafından Meslek Dersleri öğretmenleri Cemil ÇAM ve Büşra AKSOY tarafından Mevlid-i Nebi programımız öğrencilerimiz tarafından beğeniyle takip edildi.

Eyl

Okulumuzda açılan DYK kurslarına katılan öğrencilere yönelik yapılan Hazır Bulunuşluk Sınavımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11.09.2023 tarihi itibariyle başladı. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları açılış programının ardından öğrencilerimiz sınıflarına geçerek derslerine başladılar. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için sınıflarımı boyadık,okulumuzun bakım onarım çalışmalarını yaparak öğrencilerimiz için en elverişli hale getirdik. Biz hazırız,öğrencilerimizi bekliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Mesleki Çalışma Dönemi Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN'in açılış konuşması ile başlamıştır. Konuşmayı mütakiben Sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliği yaparak başladık.