T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BURHANİYE - Burhaniye Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okul Psikolojik Danışman /Rehber Öğretmenimiz Zeliha ÇELİK tarafından 12.sınıf öğrencilerimize Milli Savunma Üniversitesi tanıtım sunumu yapıldı.

Ara

27 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ MATEMATİK VE EDEBİYAT DERSLERİNİN TÜRKİYE GENELİ ORTAK SINAVINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı eylem planı çerçevesinde tüm sınıf düzeylerinde Klasik eserlerle ilgili panolar hazırlanmıştır.

Ara

Kaymakamımız  Sayın İlyas MEMİŞ  okulumuzda Kariyer Günlerine katıldı. Kaymakamımız Sayın İlyas MEMİŞ mülki idari mesleği, kaymakamlığın tarihsel gelişimi, kaymakamın yetki ve görevleri, ilçe yönetimi, belediye teşkilatı, ilçedeki kurumlar ile mülki idare amirliği mesleğinin zorlukları ve güzelliklerini öğrencilere aktardı.

Ara

İstiklal Marşı’mızın yazarı, İstiklal Harbi’mizin büyük mücadele adamı,  ilim, irfan geleneğimizin en mühim halkalarından biri olan Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Vefatının 87. Yıldönümünde hazırlanan programla rahmet ve minnetle andık.

Ara

Bütün sınıflar seviyesinde deneme sınavlarımız devam etmektedir.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmeni Zeliha ÇELİK tarafından okulumuz öretmenlerine yönelik 30 saatlik " Öfke Yönetimi Kursu" uygulanmıştır. Kurs tüm öğretmenlerimizin katılımı ile değerlendirme sınavı ve çeşitli uygulamalar yapılarak gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuzu ziyarete gelen Şehit Pilot Erdem MUT Ortaokulu öğrencilerine okul tanıtımımızı yaptık.

Ara

Havran'dan gelip okulumuzu ziyaret eden 8 Eylül Ortaokulu'na gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

2021-2030 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında okuylumz öğrencilerine Polis memuru Harun SAKAR tarafından eğitim verildi.

Ara

Kariyer günleri kapsamında okulumuz mezunlarından Polis memuru Harun SAKAR öğrencilerimize Polislik mesleği hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ara

Balıkesir il Müftümüz Celal SÜRGEÇ okulumuza teşrif ederek öğrencilerimizle öğrencilerimize seminer verdi.

Ara

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından gönderilen görevliler tarafından   11. sınıf öğrencilerimize ''İtfaiye Mesleğinin Tanıtımı ve Yangın Halinde Yapılması Gerekenler'' hakkında eğitim  verildi.

Ara

12. Sınıf öğrencilerine stres atma ve motivasyon çalışmaları kapsamında rehber öğretmenimiz Zeliha ÇELİK tarafından psikodrama etkinlikleri yaptırıldı.

Kas

20 Kasım Dünya Felsefe Günü Felsefe Öğretmenimiz Mahmut AKGÖK tarafından hazırlanan bir programla kutlandı.