Dönem Sonu Etkinlikleri çerçevesinde 12 öğrencimizin katılımlarıyla mangala turnuvası gerçekleştirildi.

Dönem Sonu Etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda şiir dinletisi hazırlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şehitlerimiz için okulumuzda, Pansiyon Müdür Yardımcısı ve meslek dersleri öğretmeni Mehmet ALBAYRAK tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı. dualar edildi. Vatanımız için şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başşağlığı diliyoruz.

Şehitlerimiz için 15/01/2024 tarihinde yapılan İstiklal Marşı Töreninde 1 Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunuldu. Vatanımız için şehit düşen askerlerimize Allah'tan Rahmet Milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Milli Eğiti Bakanlığımızın 09/01/2024 tarihli yazısı gereği Bakanlığımıza bağlı okul/ kurumlarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler kapsamında Okulumuz H.M.F.K.Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler proje okulunda 15/01/2024 tarihinde 40 öğrencinin katılımıyla satranç turnuvası düzenlenmiştir..

İlçe Müftümüz Mustafa Ali IŞIK mescidimizde Cuma vaazı vererek akabinde cuma namazını kıldırdı.

11.Sınıf öğrencilerimiz okudukları kitaplara dair görüşlerini anlattıkları söyleşi etkinliklerini Edebiyat öğretmeni Nail BOZKURT koodinatörlüğünde gerçekleştirdiler.

Nadir Tolun Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım sunumuna 12.sınıf öğrencilerimizle katılım gösterdik.

KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için sunum yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında Namaz ile ilgili her türlü çalışmamız son sürat devam etmektedir.

Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında öğrencilerimiz ilçemizin değişik camiilerinde imamlık ve müezzinlik görevlerini ifa etmektedirler.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün  " Vakti Kuşanmak Projesi " kapsamında meslek dersleri öğretmenlerimizden Saffettin TEMİZ tarafından erkek öğrencilerimize yönelik abdest,namaz adabı gibi konularda toplu bilgilendirme yapıldı.

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda tanıtım ve bilinçlendirme videoları izletildi.

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında okul panolarında tanıtım ve bilinçlendirme görselleri asıldı. Ayrıca farkındalık oluşturmak adına priz ve muslukların yanlarına uyarı yazıları asıldı.