Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizle moral ve motivasyon amaçlı gezi düzenledik.

Kas

Başta Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimiz için düzenlenen mevlüt programında okulumuz öğrencileri aldıkları görevi layıkıyla yerine getirdiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü anlamına uygun bir şekilde icra ettik.

Kas

Ara tatil sonrası veli toplantımızı gerçekleştirdik. 11 ve 12. sınıf velilerimize yapılan performans değerlendirme sınavları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kas

9. sınıflar ve 10. sınıflar için İl İzleme ve Değerlendirme Sınavı ile 11. ve 12.sınıflarımız için ise TYT Deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Kas

Biyoloji Öğretmenimiz Emel AYTAÇ tarafından öğrencilerimize "İlk Yardım " semineri verilerek bu konuda farkındalık oluşturuldu.

Kas

Okulumuzu ziyarete gelen Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası münasebetiyle İlçe çapında yapılan yarışmada 12 A İHL. sınıfından öğrencimiz Eren YILMAZ İlçe 3.sü olarak Anma Programında ödülünü aldı.

Kas

Saat 09.05'te çalan siren sesiyle birlikte 2 dakikalık saygı duruşu ve mütakiben İstiklal Marşı'mızı okuyarak konferans salonumuzda hazırladığımız Anma programı ile Ata'mızı özlem,minnet,saygı ve rahmet duygularımızla  andık.

Kas

İmam Hatip Liseleri öğrencileri arasında düzenlenen geleneksel Genç Nida,Genç Sada,Genç Hatipler,Genç Muhafizler ve Genç Bilaller yarışmalarına katılacak öğrencilerimiz Meslek dersleri öğretmenleri tarafından okul içinde yapılan yarışmalarla belirlendi.

Ekm

Tüm Şehit ve Gazilerimiz için Hatim ve Mevlit Programımızı  İlçe Müftülüğü ile işbirliği içerisinde öğrencilerimiz Cuma namazı öncesinde Koca Camide gerçekleştirdiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı münasebetiyle okulumuzda Cumhuriyetimizin ilanını kutlamak için EdebiyatÖğretmenlerimiz Erkut OLĞAÇ ve Nail BOZKURT ile Tarih Öğretmenimiz Köksal DEMİR'in ortaklaşa hazırladıkları programımız günün anlamına uygun bir şekilde coşku,gurur ve onur duyguları ile kutlandı.

NİCE NİCE YÜZYILLLARA C U M H U R İ Y E T İ M

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında İlçe çapında yapılan 29 Ekim koşularında öğrencilerimiz tüm yaş gruplarında madalyalar ve kupalar kazanmışlardır.

Ekm

Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerimizin ortak çalışmaları sonucu Cumhuriyetimizin 100.Yıl coşkusunu  yansıtacak şekilde hazırlandı.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik.