19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimiz ilçe çapında 2. ve 3. olarak bizleri gururlandırdılar. Tebrikler gençler....

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde vaaz ve hutbe etkinlikleri gerçekleştirdik.

Burhaniye İlçe Milli Egitim Müdürlüğü Gençlik Resim ve Teknoloji Tasarım Sergisinde okulumuz öğrencileri ve ögretmeleri tarafından yapılan Ebru ve Hat Sanatı  eserleri sergilendi.

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri için düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilerimiz, mezuniyet belgelerini okul idaresi, öğretmenleri ve velilerinden aldılar. Okulumuzu birinci ve ikincilikle bitiren öğrencilerimiz ödüllerini alarak konuşmaları yaptıktan sonra 11. Sınıf  öğrencilerine bayrak ve flamayı  teslim ettiler. Mezun olan öğrencilerimize sınavlarında ve gelecek hayatlarında başarılar diliyor, programın gerçekleşmesinde emeği geçen sınıf öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

17.05.2023 Çarşamba günü saat 14.00 da Kariyer Günleri kapsamında okulumuza Balıkesir Barosu'na bağlı Edremit Avukatlarından Zehra  Almıla KARA konuk olarak geldi.  Avukatlık mesleği, mesleğe girmek için yapılması gerenler hakkkında konuşan Almıla KARA, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak bizleri bilgilendirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Gömeç emekli müftüsü İbrahim SIRMALI KTS kapsamında okulumuzda öğrencilerimizle,Arapça dilinin önemi,yurt dışında görev alma  gibi bir çok konuda öğrencilerin ilgisini çeken bir söyleşi gerçekleştirdi.

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz konferans salonunda kutlandı. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları konusunda Okul Rehber Öğretmenimiz Esra AVAN tarafından öğrencilere sunum yapıldı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı boyunca okulumuzda yapılan Değerler Eğitimi ile ilgili etkinliklerimiz Felsefe Öğretmenimiz Mahmut AKGÖK tarafından duvar gazetesi ve afiş şeklinde hazırlanarak hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin bilgisine sunuldu.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polisler tarafından öğrencilerimize güvenii internet kullanımı,siber suçlarla mücadele vb.konularda son derece verimli geçen bir eğitim verildi.

İlimiz Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Ertuğrul Salonu’nda 25 Nisan 2023 Salı günü  düzenlenen Mukaddime Sempozyumunda öğrencilerimiz Ali Rıza KOCAMAN, Erva Nur BİLGİN, Fatih TEKE, ve Süeda Nur ÇAKMAKÇI okulumuzu temsil etmişlerdir. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimiz Köksal DEMİR, Saffettin TEMİZ ve Şakir FINDIK’ a teşekkür ediyoruz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Balıkesir İli Hedef 2023 YKS-LGS İl Koordinatörleri Tecrübe ve Bilgi Paylaşım Toplantısı Balıkesir Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’n de gerçekleştirildi. Toplantıda öğretmenlerimizden Cemil Çam okulumuzda yapılan  Destekleme Yetiştirme Kursları, Başarı İzleme Sınavları, Sınav Soru Çözüm Rehberliği, Yks-Lgs Programları ve Motivasyon Çalışmalarıyla ile ilgili sunum yaparak bilgi verdi.

Okumuz Rehber Öğretmeni Esra AVAN tarafından velilerimize, Madde Bağımlılığı  farkındalık eğitimi semineri verilmiş velilerimiz bilgilendirilmiştir.

İlçemiz Faruk KIZIKLI İlkokulu bahçesinde bulunan kütüphane öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.

Okulumuz öğrencileri Cuma namazı öncesinde ilçemiz Koca Camii de İlçe Müftülüğü işbirliği ile şehitlerimiz için mevlüt programi gerçekleştirdi.